Over ons

SL Professionals helpt u graag om uw doelstellingen te verwezenlijken. Met onze gedegen kennis van accountancy geven wij belastingadvies, verzorgen we uw administratie, rapporteren we over uw financiële situatie en begeleiden we startende ondernemers.

Wij werken met ervaren jonge professionals die beschikken over de meest recente kennis van ons vakgebied. Onder toezicht van ervaren accountants (RA en AA) en belastingadviseurs leveren wij financiële diensten, met name voor het MKB. SL Professionals levert de kwaliteit van de grotere kantoren, maar rekent betaalbare tarieven. Kwaliteit staat bij ons voorop. De prijs is dan ook nooit een argument om op kwaliteit in te leveren.

Als het aankomt op financiële en fiscale dienstverlening kunt u op ons rekenen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons om vrijblijvend kennis te maken, of vraag een offerte aan. Onze professionals helpen u graag!

Als het aankomt op financiële en fiscale dienstverlening kunt u op ons rekenen. Wij zijn uw partner in financieel en fiscaal advies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

lomanlaan